Göteborgare för en weekend

Fler weekendresor till folket! Vi tycker nämligen att korta och intensiva upplevelser är så härliga. Att resa bort för en weekend då och då är både vilsamt och inspirerande. Det ger ny energi, nya vyer men du kommer enkelt tillbaka till den sköna vardagsrytmen igen – lite piggare och liksom påfylld med glädje och gnista.

Vi komponerar hela tiden olika weekendpaket för att du ska få möjligheten att uppleva både Gothia Towers och Göteborg på riktigt sköna sätt. Shoppinghelg med vännerna, miniweekend med familjen, lyxig weekend för två och många andra weekendpaket fyllda med upplevelser, avkoppling och sevärdheter.
Håll också koll på vårt nyhetsbrev där vi berättar om nya erbjudanden!

Jul på Liseberg

Besök Jul på Liseberg och upplev sagan tillsammans. I det varma skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till ett gnistrande vackert vinterlandskap.  Premiär 16 november och öppet till 30 december. Boka rum med rabatterade entrébiljetter till Liseberg för hela familjen!

från 770:-/vuxen*

*i Smallrum, entré till Liseberg tillkommer

Vintererbjudande!

Besök Göteborg i vinter! Köp julklapparna eller spana in mellandagsrean, fika på mysiga caféer, ät en god middag och besök vackra Jul på Liseberg i lugn och ro. Bor du hos oss 21-30 december samt 1-2 och 7-14 januari 2019 erbjuder vi ett extra förmånligt pris på alla rumskategorier....

från 488:-/vuxen*

*i Smallrum

Fantastiska Disney On Ice

Samla familjen och upplev en glittrande föreställning på is med Disneys älskade karaktärer i spännande äventyr och magiska berättelser. Bo bekvämt mittemot arenan 11-13 januari 2019. Boka detta fartfyllda familjepaket idag!

från 2006:-/familj*

*paketpris

Upptäck Universeum!

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt rabatterade entrébiljetter till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!

från 745:-/vuxen*

*i Standardrum, entré till Universeum tillkommer

Romantisk weekend

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Välj mellan att bo i en rymlig Junior eller lyxig Seniorsvit inklusive mousserande vin, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!

från 1470:-/vuxen*

*paketpris

Kasta loss på BÅTMÄSSAN

Båtsäsongen i Skandinavien startar traditionellt när BÅTMÄSSAN i Göteborg öppnar. Återigen vallfärdar båtintresserade den 2-10 februari till Svenska Mässan för att njuta av en försmak av sommaren. Boka ert mässpaket med entré och vår berömda King Size räksmörgås inkluderat!...

från 991:-/vuxen*

*paketpris

En Öl & Whiskymässa

Vissa saker är värda att vänta på. Men helgen den 12-13 april 2019 är väntan över. Då arrangeras succén En Öl & Whiskymässa på Svenska Mässan i Göteborg, hotellpaket med entré, högrevsburgare och dryckeshäfte. Boka ert mässpaket redan idag!

från 1357:-/vuxen*

*paketpris

Göteborg Vin & Delimässa

För femte året i rad arrangeras succén Göteborg Vin & Delimässan under helgen 26-27 april 2019 på Svenska Mässan, hotellpaket med entré, vår berömda King Size räksmörgås och ett dryckeshäfte. Boka ert mässpaket redan idag!

från 1283:-/person*

paketpris*

Upplev Göteborg!

Med Gothenburg Pass får du med allt på ett kort. Över 30 topp attraktioner så som sightseeingturer, entré till Liseberg, Universeum, museer, Alfons Åbergs kulturhus och mycket mer. Boka hotellrum med frukost och köp till önskat antal Gothenburg Pass!

från 745:-/vuxen*

*i Smallrum, Gothenburg Pass tillkommer

Romantisk weekend på Upper House

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo på vårt 5-stjärniga systerhotell Upper House, varva ner och koppla av i vårt spa. Upplev Sveriges bästa hotell för romantisk weekend, enligt ...

från 2169:-/vuxen*

*paketpris