Upper House är bäst i Sverige

Gothia Towers 5-stjärniga systerhotell Upper House blev vinnare i flera kategorier i TripAdvisors årliga Traveller´s Choice Awards 2015.
Upper House vann kategorierna: Sveriges populäraste hotell, bästa hotellet för romantik, det bästa lyxhotellet samt det bästa servicehotellet i Sverige!
– Det är ett tydligt kvitto på att vi har uppfattat vad dagens resenärer efterfrågar och att vi även levererar det på bästa möjliga sätt, säger Daniel Stenbäck, vd Gothia Towers.

Travellers’ Choice-utmärkelserna är de finaste utmärkelser TripAdvisor kan ge. De här årliga utmärkelserna är de enda utmärkelser inom resebranschen som är baserade på miljontals omdömen och åsikter från resenärer världen över, och man utser de 25 bästa hotellen inom olika kategorier.
– Det betyder oerhört mycket för oss på Gothia Towers och Upper House, att få ett bevis på att det vi arbetar med varje dag märks och uppskattas bland våra gäster. Vi är fantastiskt stolta och glada – att vinna när våra gäster är domare betyder extra mycket, säger Daniel Stenbäck.

I september 2013 öppnade Gothia Towers 5-stjärniga systerhotell Upper House med rymliga rum och sviter, en Spaavdelning på 3 våningar och med en restaurang som siktar mot stjärnorna: Upper House Dining – beläget högst upp i Gothia Towers mittersta torn.

För mer information:
Daniel Stenbäck, vd Gothia Towers
Tel: 031-750 88 99
Mail: daniel.stenback@gothiatowers.com

Läs mer på TripAdvisor >>

 

TC_2015_downloadable_LL_TM