”Uppe i det blå på Sveriges allra häftigaste hotell”

Så kom den första recensionen för vårt nya 5-stjärninga systerhotell Upper House.
Det var med stor spänning Nina Fors, hotellchef på Upper House, slog upp morgonens DI Weekend för att ta del av betyg och omdöme.

Och det måsta ha varit en av de bättre mornarna för hotellchefen: 24 av 25 poäng och mycket fina ord!
– Det känns riktigt skönt att läsa DI Weekends recension om oss. Efter månader av hårt arbete med långa intensiva arbetsdagar så får vi det bekräftat för oss att vi är på rätt väg, säger Nina Fors.

DI Weekends betyg på Upper House
DI Weekends betyg på Upper House

 

Och Gothia Towers nya VD, Daniel Stenbäck, är en mycket nöjd sådan.
– Efter en veckas riktigt hårt arbete så är det skönt att se resultat med en gång!, säger Daniel med ett skratt och fortsätter:
– Det är väldigt viktigt att få med sig en sån här fin recension i tidigt skede, av många orsaker. Främst för Upper House duktiga personal som verkligen har gett allt på sin nya arbetsplats. Både press och morot på samma gång – nu gäller det att fortsätta leverera.

Upper House, Gothia Towers nya 5-stjärniga systerhotell öppnade 1 september i år och har alltså bara varit öppet i knappt en och en halv månad.
– Att öppna ett nytt hotell är jätteroligt men tar extremt mycket ork och energi. En sådan här fin recension är en riktig energipåfyllare. Nu gäller det att inte bli nöjd utan fortsätta arbeta hårt, säger Nina Fors.

Vill du ta del av recensionen, klicka här (till Di.se) >>

Upper House
Upper House är ett hotell av högsta internationella klass, med en restaurang utöver det vanliga och ett exklusivt spa.
Besök Upper House hemsida: upperhouse.se