Gothia Towers showarena

The Theatre är varken en teater eller restaurang. Det är något större. Mycket större. Vissa kallar arenan för Europas mäktigaste upplevelsekomplex – vi säger kort och gott The Theatre.

Lisa Nilsson Himlen runt hörnet

I fjol fyllde Lisa Nilssons album ”Himlen runt hörnet” 25 år, något som firades med tre utsålda kvällar på Göta Lejon i Stockholm. I november kommer hon till Göteborg.

Alcazar

I 20 år har Alcazar spridit sin kärlek till det svenska folket och resten av världen. Och efter miljontals sålda singlar, fantastiska radiohits, fyra studioalbum och åtskilliga hitsamlingar meddelar Alcazar nu att 2018 blir deras sista år tillsammans.

Sarah Dawn Finer

I december 2018 är Sarah Dawn Finer äntligen tillbaka med sina älskade vinterkonserter, som i år går under namnet "Winter City Tour".

Weeping Willows

Weeping Willows julsuccé på turné igen! Den 25 & 26 november intar de scenen på The Theatre med "Christmas Time Has Come Tour 2018".

Välkommen till Gothia Towers showarena The Theatre

Det närmaste du kommer The Theatre ligger troligtvis långt borta på andra sidan Atlanten – i en neonprydd ökenstad. Så fort du kliver in genom entrén förstår du vad vi menar.
Omgivningen är planerad i minsta detalj. Allt harmoniserar perfekt, från den välkomponerade maten och interiören till rekvisitan och underhållningen på scen. Luften vibrerar. Av spänning. Förväntan. Inget är omöjligt.

På The Theatre är det du som sätter gränsen hur spektakulär din kväll ska bli – avnjut en 3-rättersmeny på våra mest exklusiva platser, njut av ett glas vin och titta på showen från våra barplatser eller tag plats på läktaren inför den sprakande showupplevelsen.

Oavsett vad du väljer kan vi garantera ett professionellt bemötande av högsta internationella klass och en mängd oförglömliga minnen.

Välkommen.

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers.
Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig.
Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.

Tidigare på The Theatre

Joe Labero

INFERNO
Hösten 2014

Flashdance

Våren 2015

Melody Gardot

Exklusive gästspelning Hösten 2015

Jersey Boys

Våren 2016

Peter Jöback

Jag kommer hem igen till jul
Vintern 2015 – 2016

Diggiloo

Sommaren 2016

Jill Johnson

That's life
Hösten 2017

Danny Saucedo

NU
Våren 2018