Danny Saucedo på The Theatre

För två år sen sålda han ut både Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg i totalt fyra säsonger med sin publik- och kritikerhyllade show NU. Nu är han tillbaka med ”The Run(a)way show” – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck, som kommer att ha urpremiär på The Theatre i Göteborg den 31 oktober 2019.

Gothia Towers showarena

The Theatre är varken en teater eller restaurang. Det är något större. Mycket större. Vissa kallar arenan för Europas mäktigaste upplevelsekomplex – vi säger kort och gott The Theatre.

THE RUN(A)WAY SHOW
Danny Saucedo

För två år sen sålde han ut både Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg i totalt fyra säsonger med sin publik- och kritikerhyllade show NU. Nu är han tillbaka med ”The Run(a)way show” – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck, som kommer att ha urpremiär på The Theatre i Göteborg den 31 oktober 2019.

Äntligen är det dags för fullblods-entertainern Danny att möta publiken igen. Och som han är laddad. Han som ständigt tänjer på både sina musikaliska gränser och sitt uttryck. Men som också gjort sig känd för att leverera formidabla pophits på löpande band. Danny har helt enkelt blivit synonym med dansgolvseufori och ingenting tyder på att det inte kommer fortsätta så. Tvärtom.

Läs mer och boka

 

 

 

Välkommen till Gothia Towers showarena The Theatre

Det närmaste du kommer The Theatre ligger troligtvis långt borta på andra sidan Atlanten – i en neonprydd ökenstad. Så fort du kliver in genom entrén förstår du vad vi menar.
Omgivningen är planerad i minsta detalj. Allt harmoniserar perfekt, från den välkomponerade maten och interiören till rekvisitan och underhållningen på scen. Luften vibrerar. Av spänning. Förväntan. Inget är omöjligt.

På The Theatre är det du som sätter gränsen hur spektakulär din kväll ska bli – avnjut en 3-rättersmeny på våra mest exklusiva platser, njut av ett glas vin och titta på showen från våra barplatser eller tag plats på läktaren inför den sprakande showupplevelsen.

Oavsett vad du väljer kan vi garantera ett professionellt bemötande av högsta internationella klass och en mängd oförglömliga minnen.

Välkommen till The Theatre!

Vänligen notera att en del av våra shower  är en så kallad Dinner Show där middagen serveras inne i showarenan The Theatre. En del av våra shower kompletteras med en noga utvald middag eller vår berömda räkmacka på någon av hotellets restauranger. Varmt välkommen till Gothia Towers och The Theatre!

Tidigare shower

Alcazar

20 year of disco - Mission completed.
Vintern 2018

Sarah Dawn Finer

Winter City Tour
Vintern 2018

Weeping Willows

Christmas Time Has Come Tour
Hösten 2018

Lisa Nilsson

Himlen runt hörnet 25 år
Hösten 2018

Danny Saucedo

NU
Våren 2018

Jill Johnson

That's life
Hösten 2017

Diggiloo

Sommaren 2016

Peter Jöback

Jag kommer hem igen till jul
Vintern 2015-2016

Jersey Boys

Våren 2016

Melody Gardot

Exklusiv gästspelning
Hösten 2015

Flashdance

Våren 2015

Joe Labero

Inferno
Hösten 2014

Bli vår vän


Ta del av erbjudanden, kampanjer, aktuella events & nyheter från oss på Gothia Towers.
Fyll i din email nedan så samtycker du till att få vårt nyhetsbrev tills du avregistrerar dig.
Vill du veta mer om hur vi kommer att behandla dina personuppgifter, så kan du läsa det i vår integritetspolicy.