After Conference Dryckes­provningar

Att prova drycker tillsammans är inte bara ett bra sätt att umgås och skapa gemenskap, det ger också inspiration och ny kunskap. Ta med dina kolleger, vänner eller kunder och låt er inspireras av dofter och smaker.

Taggar:
Våra Aktiviteter

Workout & Relax

Passa på att träna tillsammans i samband med er konferens. På Upper House Spa erbjuder vi Yoga, Core samt stationsträning.
Avsluta träningspasset i relaxloungen, slappna av i sköna stolar och njut av en vidunderlig utsikt över Göteborg. Här finner du kaffe, te, frukt och smaksatt vatten.

Taggar:
Våra Aktiviteter

Workout & Spa

Passa på att träna och gå på spa tillsammans i samband med er konferens.
På Upper House Spa erbjuder vi Yoga, Core samt stationsträning.
Ni har även tillgång till relaxloungen, där ni kan slappna av i sköna stolar och njuta av en vidunderlig utsikt över Göteborg. Här finner ni kaffe, te, frukt och smaksatt vatten.

Taggar:
Våra Aktiviteter

heaven-23 logo


Paddanbåtarna – sightseeing

Hyr en av Göteborgs Paddanbåtar och ta er ut i Göteborgs vattendrag och se alla de viktigaste sevärdheterna i stan.Kombinera med en lunchpaus eller som en skön avslutning på konferensdagen! Båten hämtar upp er utanför Gothia Towers, vid kanalen.

Taggar:
I grannskapet

Lisebergsbesök

Gör något alldeles extra innan eller efter ert möte, konferens eller mässa. I Nordens största nöjespark är det lätt att skaffa minnen som värmer hela året. Med många åk- och upplevelseattraktioner, 5-kamp, spelhus, hundratusentals blommor, underhållning på scen och teater erbjuder Liseberg aktiviteter för alla. Nordens största nöje ligger i Göteborg, helt enkelt och granne ...

Taggar:
I grannskapet

Guidad visning på Universeum

Ta en paus från mötet, mässbesöket eller eventet och guidas runt under cirka 1,5 timma. Upplev tropisk regnskog, jättelika akvarier, hälsa på hos hajar, bläckfiskar och kliv in i en rymdstation. Dessutom träffar ni ormar och andra giftiga djur, ser apor och fåglar röra sig helt fritt och lär dig hur naturen inspirerat till ny teknik. Universeum ligger tvärs över gatan från Got...

Taggar:
I grannskapet