Extra Large 1500-6000 pers

Hallar, foajéer & lounger

Våra mötesytor är inte bara rum och lokaler, utan också foajéer och stora ytor som ofta används för utställningar av olika slag. Men de kan också vara också perfekta för möten, events, banketter och mingel i riktigt stor skala. B-hallens drygt tiotusen kvadratmeter är perfekt för de största arrangemangen och Kongressfoajén och J-loungen utmärkta för catering och utställningar.

B-hallen
B-hallen är vår största hall, på hela 10 400 m2. Ofta utnyttjad som ren utställningsyta men också perfekt för utställning, mässor och catering i samband med stora möten och kongresser och för andra stora events, fester och shower.

C-hallen
C-hallen är vår senaste storsatsning och absolut ”state of the art”. C-hallen är en arena i världsklass för upp till 2 800 personer, perfekt som eventarena för möten, spelningar, lanseringar och andra events.

Expohallen
Expohallen är 550 m2 stor och har fantastisk panoramautsikt mot Liseberg. Den har dessutom en helt
egen entré, vilket gör den perfekt för spektakulära och exklusiva event, fester, lanseringar eller utställningar. Expohallen används också ofta för utställning, mingel eller catering i samband med möten i F-lokalerna.

Kongressfoajén
Marmorgolv och fantastisk panoramautsikt över Skånegatan och stora fönster in mot Scandinavium gör Kongressfoajén till en fantastisk plats för mingel och fest.
Här kan vi duka till sittande middag för 500 personer och ta emot upp till 1 000 mingelgäster. Kongressfoajén används ofta för mingel och fördrink i samband med banketter i Kongresshallen.

J-loungen
En naturlig passage utanför J-lokalerna, perfekt för mingel, kaffepauser och mindre utställningar och mycket uppskattad av våra gäster.

Se fler bilder här

För att se en översikt över våra möteslokaler och hallar (pdf), klicka här >>

 

 

parketsitting
Parkett
klassrumssittning
Klassrum
Cabaret seating
Cabarét
wi fi
Wifi

Projektor eller LED-skärm

Blädderblock

Whiteboard