Guest Relations Manager: Charlotte Forsman

Sen i våras är Charlotte Forsman Guest Relations Manager på Gothia Towers. Både en ny roll och en ny person i huset.
– En härlig utmaning. Jag brinner för service och för att hjälpa våra gäster och besökare.  Jag är här, dedikerad att lyssna och ta hand om våra gäster, säger Charlotte Forsman.

Gothia Towers byggnation är snart färdig, den 6 december är den officiella invigningen av den nya mötesplatsen. Snart är Gothia Towers Skandinaviens största hotell och ett av de största hotellen i Europa.
– Det är viktigare än någonsin att göra det lilla extra för våra gäster, det lilla extra som betyder så mycket. Ju större vi blir, desto viktigare blir det att fokusera på det personliga – därför har vi valt att satsa på en Guest Relations Manager och Charlotte passar perfekt i rollen, berättar Sam Sultanovic, Director of Corporate Sales på Gothia Towers och Charlottes chef.


Feedback från Gothia Towers gäster är en mycket viktig del av Charlottes arbetsuppgifter.
– Det är vår viktigaste kanal för att komma till förbättring, all feedback är fantastisk, både ris och ros där vi lär oss massor, berättar Charlotte.

En stor del av Charlottes tid upptas av Club Gothia Towers, Gothia Towes nya stamgästklubb.
– Jag håller kontakt med våra stamgäster, ser till att de har det bra hos oss, arrangerar stamgästkvällar varje onsdag och annat kul. Jag tar del av deras tankar och åsikter om oss som företag, det är otroligt givande.

Charlotte berättar att sen 7 år tillbaka har hennes mål varit att arbeta på Gothia Towers.
– Jag har alltid sett Gothia Towes som ”händelsernas centrum” – att det alltid verkar  ske något kul och intressant i huset. Fullt med människor från världens alla hörn, spektakulära events, utställningar och spännande mässor – en internationell mötesplats som lockar!

Vad är viktigast för dig i din yrkesroll?
– Glädje. Att sprida och få ta emot, både till gäster och kollegor. Att ge service utöver det vanliga är såklart en del av detta. Och ambition – att hela tiden sträva efter att bli bättre på det vi gör, det är viktigast för mig.

Charlotte kommer närmast från Grand Hotel Garden där hon var vikarierande receptionschef. Hennes 3-åriga hotellutbildning tog plats i Holland, på Hotelschool The Hague (HTH) som funnits i 80 år. Två halvårs praktiker hanns med under tiden, den ena på Hilton Stockholm  Slussen, den andra i Dubai på Mina A’ Salam, Madinat Jumeriah.
– En fantastisk tid och väldigt lärorik.  I Dubai lärde jag mig främst att arbeta med olika kulturer och nationaliteter. Vilket passar ypperligt bra då Gothia Towers vision är att bli Europas mest attraktiva mötesplats, ett internationellt fokus.

 

Namn: Charlotte Forsman
Familj: Sambo med Niklas
Ålder: 27 år
Motto: ”Look for the rainbow in every cloud”
Intressen: Hästar, styrketräning, löpning (ska springa Göteborgsvarvet 2015), resa och trädgård (eller balkong).
Den bästa låten: Greyhound av Swedish House Mafia

Har du frågor eller funderingar? Kontakta gärna Charlotte:
Mail:
club@gothiatowers.com

Läs mer om vår stamgästprogram, Club Gothia Towers >>