Familje­erbjudande i Göteborg

Resa med barn

Det finns en massa kul att göra i Göteborg för barnfamiljer. Välj bland höjdpunkter som fartfyllda Liseberg, spännande Universeum eller en sightseeingtur med populära Paddanbåten i innerstadens ringlande vallgravar. Gothia Towers samarbetar både med Liseberg, Universeum och Strömma som har Gothenburg Pass späckat med 30 av Göteborgs toppattraktioner.

Är ni efter en dag fulla av nya upplevelser sugna på något gott att äta tillsammans så har våra köksmästare har tagit fram specialgjorda menyer för barn. I tre av våra restauranger; West Coast, Ristoria och Heaven 23, finns smarriga barnmenyer och även fina ritpapper och pennor för utlåning.
Läs mer på barnens egen sida, Gothia Towers Kidz

Nedan hittar du några av Gothia Towers familjeerbjudaden och familjevänliga saker att göra i Göteborg:

Weekenderbjudande i mars

Res en weekend till Göteborg i mars som bjuder på ett stort utbud att göra för alla åldrar. Just nu erbjuder vi extra förmånligt pris på alla rumstyper helgerna i mars. Passa på att boka redan idag!

från 560:-/vuxen*

*i Smallrum

Vårerbjudande!

Kom och fånga våren i Göteborg! Utnyttja lediga dagarna i påsk, Valborg eller 1:a maj. Just nu erbjuder vi extra förmånligt pris på alla rumstyper 15-22 april, 26 april-1 maj 2019. Passa på att boka redan idag!

från 560:-/vuxen*

*i Smallrum

Favoriten Liseberg

Hos oss bor du alltid närmast Liseberg! Boka rum med härlig hotellfrukost och välj själv hur många entrébiljetter till rabatterat pris som önskas för sällskapet till Liseberg, Nordens största nöjespark. Erbjudandet gäller under sommarsäsongen 27 april till 29 september 2019. Boka ...

från 545:-/vuxen*

*i Smallrum, entré till Liseberg tillkommer

Liseberg Prio – först på plats!

Bo bekvämt hos oss mittemot nöjesparken och få tillgång till Lisebergs nöjespark 1 ½ timme innan parken öppnar med 19 utvalda attraktioner igång! Erbjudandet gäller 6 juli till 11 augusti under högsäsongen. Boka sommarens nöje redan idag!

från 765:-/vuxen*

*i Standardrum, Prio-produkter tillkommer

Upptäck Universeum!

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt rabatterade entrébiljetter till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!

från 745:-/vuxen*

*i Standardrum, entré till Universeum tillkommer

Upplev Göteborg!

Med Gothenburg Pass får du med allt på ett kort. Över 30 topp attraktioner så som sightseeingturer, entré till Liseberg, Universeum, museer, Alfons Åbergs kulturhus och mycket mer. Boka hotellrum med frukost och köp till önskat antal Gothenburg Pass!

från 545:-/vuxen*

*i Smallrum, Gothenburg Pass tillkommer