Familje­erbjudande i Göteborg

Resa med barn

Det finns en massa kul att göra i Göteborg för barnfamiljer. Välj bland höjdpunkter som fartfyllda Liseberg, spännande Universeum eller en sightseeingtur med populära Paddanbåten i innerstadens ringlande vallgravar. Gothia Towers samarbetar både med Liseberg, Universeum och Strömma som har Gothenburg Pass späckat med 30 av Göteborgs toppattraktioner.

Är ni efter en dag fulla av nya upplevelser sugna på något gott att äta tillsammans så har våra köksmästare har tagit fram specialgjorda menyer för barn. I tre av våra restauranger; West Coast, Ristoria och Heaven 23, finns smarriga barnmenyer och även fina ritpapper och pennor för utlåning.
Läs mer på barnens egen sida, Gothia Towers Kidz

Nedan hittar du några av Gothia Towers familjeerbjudaden och familjevänliga saker att göra i Göteborg:

Jul på Liseberg

Besök Jul på Liseberg och upplev sagan tillsammans. I det varma skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till ett gnistrande vackert vinterlandskap.  Premiär 16 november och öppet till 30 december. Boka rum med rabatterade entrébiljetter till Liseberg för hela familjen!

från 770:-/vuxen*

*i Smallrum, entré till Liseberg tillkommer

Vintererbjudande!

Besök Göteborg i vinter! Köp julklapparna eller spana in mellandagsrean, fika på mysiga caféer, ät en god middag och besök vackra Jul på Liseberg i lugn och ro. Bor du hos oss 21-30 december samt 1-2 och 7-14 januari 2019 erbjuder vi ett extra förmånligt pris på alla rumskategorier....

från 488:-/vuxen*

*i Smallrum

Fantastiska Disney On Ice

Samla familjen och upplev en glittrande föreställning på is med Disneys älskade karaktärer i spännande äventyr och magiska berättelser. Bo bekvämt mittemot arenan 11-13 januari 2019. Boka detta fartfyllda familjepaket idag!

från 2006:-/familj*

*paketpris

Upptäck Universeum!

Nordens största science center, fullpackat med en massa coola saker att se och uppleva, ett måste för både vuxna och barn, oavsett väder! Vi erbjuder hotellrum med frukost samt rabatterade entrébiljetter till Universeum. Boka detta spännande erbjudande!

från 745:-/vuxen*

*i Standardrum, entré till Universeum tillkommer

Upplev Göteborg!

Med Gothenburg Pass får du med allt på ett kort. Över 30 topp attraktioner så som sightseeingturer, entré till Liseberg, Universeum, museer, Alfons Åbergs kulturhus och mycket mer. Boka hotellrum med frukost och köp till önskat antal Gothenburg Pass!

från 745:-/vuxen*

*i Smallrum, Gothenburg Pass tillkommer