Babycard

Ebjudande från Gothia Towers

Liseberg

Nordens största nöje

Göteborg

Shopping, konsert, show eller cityweekend?

Göteborg

Shopping, konsert, show eller cityweekend?

Babycard

Gothia Towers hotell ligger i centrala Göteborg, mitt i händelsernas centrum. Här bor du förstklassigt och kan koppla av i en internationell miljö med skön puls. Hotellet har 1200 rum och sviter samt 5 publika restauranger och barer. Nära Liseberg, Universeum, Scandinavium och evenemangsstråkets alla scener och arenor och bara ett par kvarter från paradgatan Avenyn. Kombinerat med den fantastiska utsikten från våra torn ligger Göteborg bokstavligt talat för dina fötter.

Citybreak i Göteborg

Ta med familj, vänner nära och kära och unna er en härlig vistelse på hotell i Göteborg. Här finns ett brett utbud av aktiviteter för så väl gammal som ung. Vi ligger nära Liseberg, Universeum, härliga caféer, fartfyllda shower, konserter, festivaler och evenemang av alla slag, god mat, spa, shopping och mycket annat.

I samband med din bokning på Gothia Towers kan du smidigt köpa dagsentré till både Liseberg och Universeum eller ett Gothenburg Pass med entré till 30 topp-attraktioner.

Läs mer om var lekrum, barnmeny och allt annat viktigt finns Kidz at Gothia Towers >

För er som reser utan barn

Unna er en avkopplande helg med den du tycker om eller en festkväll i Göteborg. Passa på att äta något gott i en av våra 4 restauranger. Du som hotellgäst på Gothia Towers erbjuds även 20% rabatt på sparitualerna Spa Experience på vår syster hotell Upper House som ligger på 25:e våningen. Läs mer >

Se vad händer i Göteborg på sidan What’s on >

Erbjudande till dig som har BabyCard
  • 12% i rabatt* per natt på alla rumstyper
  • Frukostbuffé
  • Gym
  • Wi-Fi

Period: Går att boka i mån av plats varje dag hela 2018.

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med en extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för upp till 2 barn (max 12 år) för 100:-/natt/barn.

BOKA

*Erbjudandet gäller som rabatt på ordinarie FLEX pris i mån av plats och alla våra rumstyper och kan ej kombineras med andra rabatter, erbjudanden, avtalspriser eller klubbpriser.

Välkommen till Göteborg och Gothia Towers!