Äntligen, en öl- och whiskymässa i Göteborg!

I vår får Göteborg äntligen en egen öl- och whiskymässa.
Mässan heter En Öl- & Whiskymässa och arrangeras på Svenska Mässan* den 12-13 april 2013. Under två dagar träffar besökare ett stort antal bryggerier, mikrobryggerier, whisky- och ölimportörer, whiskydestillerier, bryggmästare, whiskyhuvudmän samt ett antal olika delikatessföretag.

– Vi är stolta över att få sätta Göteborg på dryckesmässkartan i Sverige och på Svenska Mässan tycker vi att detta arrangemang går i linje med våra framtida satsningar på nya spännande koncept, säger Fredrik Thanche, affärsutvecklingschef på Svenska Mässan i Göteborg och fortsätter:
– Fler och fler vill lära sig mer om drycker. Konsumenternas kunskap och intresse har de senaste åren ökat markant och många väljer också produkter från småskalig produktion.

– Syftet är att vi som arrangörer tillsammans med utställarna levererar en välbesökt och trevlig mässa. Mässan skall bidra till att öka besökarnas kunskap. Vi kommer också att erbjuda ett antal separata provningar och seminarier med intressanta föreläsare, säger Stanley Wong, mässarrangör, Wong Måltid & Marknad.

– Redan nu har ett antal dryckesföretag tackat ja till deltagande och vi räknar med ett 50-tal utställare när vi kör igång den 12 april 2013. Många inom dryckesbranschen har saknat ett sådant här evenemang i Göteborg, säger Stanley Wong.

Förköpsbiljetter släpps i november.
Varmt välkommen på en ny och rolig mässa i vår!

*Gothia Towers är en del av, och granne, med Svenska Mässan.

Källa: Svenska Mässan

[top]